*}
arrow_back Grįžti

Kulinarinės kelionės

label_outline Programos kodas: 121100615
access_time Prasideda: 2024-02-01
person_outline Organizatorius: Kėdainių profesinio rengimo centras

Neformalaus švietimo metu dalyviai susipažins su virėjo specialybe, kulinarijos tradicinėmis ir naujausiomis žaliavomis, technologijomis, jų panaudojimu ir pritaikymu. Praktinių užsiėmimų metu dalyviai mokysis gaminti įvairius šiuolaikiškus, tradicinius ar išskirtinius kulinarinius gaminius, saugiai naudosis įrengimais. Praktinių užsiėmimų metu organizuojama veikla ugdys mokinių kūrybiškumą, norą kurti. Užsiėmimai lavins mokinių estetinį skonį, ugdys tinkamus bendravimo įgūdžius, mokysis dirbti komandoje, siūlyti kitiems dalyviams savo idėjas ir kartu priimti sprendimus.


arrow_back Grįžti

Šėtos g. 105, Kėdainiai

Finansavimo nėra

Šėtos g., Kėdainiai

Finansavimo nėra