Kulinarinės kelionės
label_outline
Programos kodas:
121100615
access_time
Prasideda:
2024-02-01
person_outline
Organizatorius:
Kėdainių profesinio rengimo centras
Neformalaus švietimo metu dalyviai susipažins su virėjo specialybe, kulinarijos tradicinėmis ir naujausiomis žaliavomis, technologijomis, jų panaudojimu ir pritaikymu. Praktinių užsiėmimų metu dalyviai mokysis gaminti įvairius šiuolaikiškus, tradicinius ar išskirtinius kulinarinius gaminius, saugiai naudosis įrengimais. Praktinių užsiėmimų metu organizuojama veikla ugdys mokinių kūrybiškumą, norą kurti. Užsiėmimai lavins mokinių estetinį skonį, ugdys tinkamus bendravimo įgūdžius, mokysis dirbti komandoje, siūlyti kitiems dalyviams savo idėjas ir kartu priimti sprendimus.
arrow_back Grįžti