Kulinarijos studija
label_outline
Programos kodas:
121100611
access_time
Prasideda:
2023-10-04
person_outline
Organizatorius:
Klaipėdos turizmo mokykla
Užsiėmimų metu mokiniai susipažins su maisto produktais, patiekalų ruošimo technologijomis, virtuvės darbo galimybėmis, išmoks pasigaminti sveikus, lengvai paruošiamus patiekalus, naudojant įprastus produktus. Įgytas žinias galės pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime. Programos metu mokiniai mokysis paruošti nesudėtingos technologijos šaltuosius patiekalus (salotas, užkandžius, desertus ir kt.), karštus patiekalus (daržovių, mėsos, žuvies, kruopų, miltinius ir kt.), juos apipavidalinti ir patiekti, gamins sveikos mitybos patiekalus, remiantis optimalios subalansuotos mitybos principais. Užsiėmimai vaikus skatins tobulėti, nebijoti imtis iššūkių, padės ugdyti socialinius įgūdžius, asmenines kompetencijas.
arrow_back Grįžti