*}
arrow_back Grįžti

Maisto gamybos technologijos Jaunasis kulinaras

label_outline Programos kodas: 122001854
access_time Prasideda: 2024-01-03
person_outline Organizatorius: Jelena Chatkevič

Vaikai susipažins su maisto gaminimo būdais, virtuvės darbo galimybėmis, išmoks pasigaminti sveiką, greitą, originalų patiekalą naudojnt įprastus, lietuviškus maisto produktus ir prieskonius. Pritaikys įgytas žinias savo kasdieniniame maisto racione. ti pat suvoks kulinarijos dalykų reikalingumą, svarbą žmogaus gyvenime, mokės pritaikyti įgytas žinias tolimesniame gyvenime. Gebės atrinkti maisto produktus, juos panaudoti pagal savo individualius poreikius. Išmoks savo idėjas realzuoti kulinarijos gminiuose.


arrow_back Grįžti

Draugystės g. 2, Valčiūnų k., Juodšilių sen., Vilniaus r. sav.

Finansuojama NVŠ krepšeliu iki 2025-06-30