*}
arrow_back Grįžti

Maisto gamybos technologijos Jaunasis kulinaras 5–8 klasėms

label_outline Programos kodas: 122001861
access_time Prasideda: 2024-01-04
person_outline Organizatorius: Jelena Chatkevič

Vaikai susipažins su maisto gaminimo būdais, virtuvės darbo galimybėmis, išmoks pasigaminti sveiką, greitą, originalų patiekalą naudojant įprastus, lietuviškus maisto produktus, prieskonius. Pritaikys įgytas žinias savo kasdieniniame maisto racione. Tai pat suvoks kulinarijos dalykų reikalingumą, svarbą žmogaus gyvenime, mokės pritaikyti įgytas žinias tolimesniame gyvenime. Gebės atrinkti maisto produktus, juos panaudoti pagal savo individualius poreikius ir išmoks savo idėjas realizuoti kulinarijos gaminiuose.


arrow_back Grįžti

Draugystės g. 2, Valčiūnų k., Juodšilių sen., Vilniaus r. sav.

Finansuojama NVŠ krepšeliu iki 2025-06-30